Adipologie tretmani tijela

UČINKOVITO i SENZUALNO OBLIKOVANJE TIJELA

Želite nove konture tijela do ljeta?
Ne možete se riješiti celulita i masnih naslaga?

Imamo najnoviju i jedinstvenu metodu oblikovanja i mršavljenja koja dokazano topi više od 2 cm masti po tretmanu.

Bonita Centar  je drugi centar u Hrvatskoj, a jedini na ovom području u kojem je moguće podvrgnuti se Adipologie tretmanima.

Ne čekajte!

UKLONITE CELULIT I NAKUPLJENU MASNOĆU UZ ADIPOLOGIE - REVOLUCIONARNI ANTI-AGE TRETMAN ZA TIJELO

ADIPOLOGIE

Jedinstvena, potpuno sigurna i bezbolna tehnologija za uklanjanje masnih naslaga za žene i muškarce. Uz njezinu pomoć preoblikujemo pojedine problematične dijelove tijela. Nema rezova, ni boli i dugotrajnog oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo. Tretman je idealan za muškarce i žene koji žele izgladiti i ispraviti nedostatke na tijelu koje ne mogu riješiti vježbanjem i pravilnom prehranom, jer se u kratkom roku postižu vidljivi, zadovoljavajući i dugotrajni rezultati.

Adipologie tretmani tijela - Bonita Centar

ŠTO JE ADIPOLOGIE TEHNOLOGIJA I ZAŠTO JE POSEBNA?

Adipologie je posebno patentirana tehnologija za oblikovanje tijela koja gađa nakupljenu masnoću u najdubljim i najtežim područjima. Radi se o aparatu niske frekvencije i intenziteta, tzv. LFU (Low Frequency Ultrasound), koji se razlikuje od ostalih sličnih, trenutno dostupnih tehnologija svojim stupnjem prodiranja u potkožje. Adipologie je jedina medicinski odobrena kozmetička oprema na tržištu koja stimulira kolagen u hipodermi, potkožnom sloju koji je primarno zadužen za taloženje masti.

SIGURNOST ADIPOLOGIE TEHNOLOGIJE POTVRĐENA JE BROJNIM KLINIČKIM ISTRAŽIVANJIMA I MEDICINSKIM STUDIJAMA, SIGURNA JE ZA KLIJENTE TE IMA VRLO MALO KONTRAINDIKACIJA.

Razlika u stupnju prodiranja je ono što Adipologie čini revolucionarnim. Za razliku od standardnog prodiranja od 45 stupnjeva pod kožu, Adipologie tehnologija nam omogućava da pod kutem od 70 stupnjeva dođemo do masne stanice koja će prilikom mehaničke stimulacije osloboditi veliku količinu energije. Energija koju masna stanica bude oslobodila prilikom stimulacije zapravo je masnoća koju naše tijelo može na potpuno prirodan način iskoristiti. Adipologie metodom dokazano po tretmanu uklanjamo minimalno 2,4 cm masnih naslaga. Iz tog razloga sa sigurnošću možemo reći kako su rezultati nakon tretmana vidljivi! Po završetku odrađenog paketa, tretirane stanice ostaju dugo aktivne. Na taj način usporava se njihovo starenje, povećanje volumena i optimizira dugotrajnost rezultata.

ADIPOLOGIE NAM OMOGUĆUJE DA NA PRIRODAN I NEINVAZIVAN NAČIN: ZATEŽEMO I POMLADIMO TKIVO IZNUTRA, NE OŠTEĆUJUĆI GA STIMULIRAMO PROIZVODNJU KOLAGENA, UKLANJAMO MASNE NASLAGE, UČVRŠĆUJEMO KOŽU
 • ADIPOLOGIE KORISTIMO I ZA NAJKOMPLEKSNIJE SLUČAJEVE
 • POTICANJEM STVARANJA KOLAGENA ZATEŽEMO KOŽU I DJELUJEMO NA KOMPAKTNOST KOŽNOG I POTKOŽNOG TKIVA.
 • ODABIREMO KONKRETNU ZONU TJ. LOKALIZIRANU MASNU NASLAGU KOJU ŽELIMO TRETIRATI I NE DJELUJEMO IZVAN NJE.
 • JEDINA PRAVA ALTERNATIVA KIRURŠKOJ LIPOSUKCIJI, S JEDNAKIM REZULTATIMA, ALI BEZ BOLI, OTICANJA I POSEBNOG OPORAVKA

OPIS TRETMANA

Adipologie metoda podrazumijeva korištenje posebnog sustava koji uključuje aparat za fokalizirani ultrazvuk uz čiju pomoć možemo tretirati pojedine zone. Za vrijeme tretmana na područje koje tretiramo nanosimo gel te posebno dizajniranom tretmanskom glavom za fokalizirani ultrazvuk prelazimo preko područja koje tretiramo. Adipologie tretman prva je prava alternativa kirurškoj liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma.

Adipologie-Bonita-Centar

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Možemo tretirati sva područja na tijelu sklona nakupljanju masnih naslaga: ruke, noge, trbuh, stražnjicu i bedra.

Dužina tretmana ovisi o tretiranoj zoni. Tretmani male zone traju otprilike 20 minuta, dok tretmani velike zone traju otprilike 30 minuta.

Minimum od 5 tretmana je neophodan kako bi se ostvarili dugotrajni rezultati.

Preporuka je da vremenski period između tretmana bude minimalno 14 dana. Paket tretmana mora se odraditi u kontinuitetu kako ne bi doveli u pitanje dugotrajnost rezultata

Liposukcija bez noža znači da Adipologie metodom ostvarujemo iste rezultate kao i liposukcijom, ali bez rezanja, uspavljivanja, oticanja i ostalih neugodnih i dugotrajnih posljedica.

Adipologie metodom u potpunosti uklanjamo masne naslage u tretiranoj zoni. Istovremeno potičemo stvaranje kolagena i učvršćujemo kožu. Na taj način doprinosimo dugotrajnijem i vidljivijem učinku samog tretmana.

CIJENE TRETMANA

Razlikujemo velike i male zone tretiranja, a o veličini zone ovisit će i cijena tretmana.

 • MALE ZONE
  • 1 tretman male zone 300,00 kn
  • 7 tretmana male zone 1.800,00 kn
  • 14 tretmana male zone 3.600,00 kn
  • 21 tretman male zone 5.400,00 kn
 • VELIKE ZONE
  • 1 tretman velike zone 500,00 kn
  • 7 tretmana velike zone 3.000,00 kn
  • 14 tretmana velike zone 6.000,00 kn
  • 21 tretman velike zone 9.000,00 kn