Medicinska i estetska pedikura

Medicinska i estetska pedikura

Ljudsko stopalo čini 28 kostiju koje su međusobno povezane ligamentima i zglobovima. S obzirom da osoba prosječno napravi između 5000 i 20000 koraka dnevno, potpuno je prirodno da se dešavaju zadebljanja na peti koja trpi najveći teret cijelog našeg tijela, zadebljanja na drugim dijelovima stopala, natisci i kurje oči zbog nošenja neudobne obuće, atletska i dijabetična stopala, urasli nokti, gljivice…

Ne zaboravite da su redovite pedikure i njega stopala važni za zdravlje i lijep izgled Vaših nogu!

U Bonita Centru uz ostale usluge za ljepotu i zdravlje nudimo i profesionalnu medicinsku pedikuru koja se sastoji od kupke, pregleda stopala, uklanjanja zadebljanja kože, vađenja uraslih noktiju i kurjih očiju, oblikovanja noktiju te uređivanja stopala, masažu stopala, njege stopala kremama, kapima za sprječavanje uraslih noktiju i antibiotskim kremama za gljivice, te estetsku pedikuru koja ukljucuje uklanjanje zadebljale koze na stopalima,rezanje i kracenje noktiju,tretiranje koze kremama koje odgovaraju vasem tipu koze te masazu stopala.

ONO ŠTO NAS ČINI POSEBNIMA JE PROFESIONALNA MEDICINSKA MASAŽA STOPALA – svatko od nas je barem jednom vidio ili osjetio masažu stopala. Priuštite si profesionalnu medicinsku masažu uz organska ulja koja će ovaj opuštajući tretman učiniti još mirisnijim i jedinstvenijim. Masaža će potaknuti bolju cirkulaciju, spriječiti oticanje, bolnost i grčenje nogu, nakon nje vaše će noge biti će lakše, a Vi ćete se osjećati poletnije i sretnije.

Medicinska pedikura